Cureti merele de coaja si le treci pe razatoare de sticla. Amesteci nucile tocate si lasi amestecul deoparte. Pe foc mic faci un sirop gros din patru
Cureti merele de coaja si le treci pe razatoare de sticla. Amesteci nucile tocate si lasi amestecul deoparte. Pe foc mic faci un sirop gros din patru linguri de zahar si trei linguri de apa, acresti cu zeama de lamaie si parfumezi cu vanilie. Racesti siropul, amesteci cu merele care au stat cu nucile tocate, dai amestecul la rece.
Servesti dupa doua ore, garnisind cupele cu fructe din dulceata de care doresti.
Alte retete dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Galuste cu prune
Tiramisu
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii