Mere umplute cu branza de vaci

Se spala merele, se curata de coaja si se scobesc in interior. Se face o crema din branza de vaci data prin sita si frecata cu zahar pudra. Se amestec

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 mere
  • 200 g branza de vaci
  • 100 g zahar pudra
  • 50 g stafide
  • coaja de lamaie

Mod de preparare

Se spala merele, se curata de coaja si se scobesc in interior. Se face o crema din branza de vaci data prin sita si frecata cu zahar pudra. Se amesteca crema cu stafidele si coaja de lamaie. Se umple fiecare mar cu crema de branza si se asaza intr-o tava cu putina apa pe fund. Se dau merele la cuptor si se coc la foc potrivit, timp de 30 de minute.
Se servesc calde sau reci.

Alte retete recomandate:

Mere coapte la cuptor

Prajitura cu mere si biscuiti

Desert cu cocos si capsuni pe blat de biscuiti

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Crispy din muschiulet de pui

Acest fel de mancare este preferatul copiilor, ar manca zilnic asa ceva! I-am rasfatat cu o portie zdravana de crispy si sos...

Crispy din muschiulet de pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca