Se spala merele, li se scoate cotorul si o parte din miez, pentru ca golul ramas sa fie cat mai incapator, dar avand grija sa ramana intregi. Se unge
Se spala merele, li se scoate cotorul si o parte din miez, pentru ca golul ramas sa fie cat mai incapator, dar avand grija sa ramana intregi. Se unge o tava cu unt si se asaza merele. Se dizolva trei linguri de zahar in putina apa, cu care se stropesc merele. Se da tava la cuptor, la foc moderat.
Se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga laptele si se Iasa sa fiarba, intr- un vas la bain-marie. Se tine pe foc pana se ingroasa crema si apoi se adauga ciocolata rasa. Se amesteca astfel incat ciocolata sa se topeasca si se lasa la rece. Se toarna crema in merele racite si se imbraca in frisca. Se tin la rece pana in momentul servirii si se orneaza cu ciocolata rasa.
Se tin la rece pana in momentul servirii si se orneaza cu ciocolata rasa.
Alte retete fructe recomandate
Spuma de capsuni
Placinta cu mere
Capsuni cu zahar
Cu totii stim ca pentru a prepara o ciorba de burta necesita mult timp, insa astazi vin cu o varianta mai rapida, de a o gati...
Ciorba de burta expressOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj