Se spala merele, li se scoate cotorul si o parte din miez, pentru ca golul ramas sa fie cat mai incapator, dar avand grija sa ramana intregi. Se unge
Se spala merele, li se scoate cotorul si o parte din miez, pentru ca golul ramas sa fie cat mai incapator, dar avand grija sa ramana intregi. Se unge o tava cu unt si se asaza merele. Se dizolva trei linguri de zahar in putina apa, cu care se stropesc merele. Se da tava la cuptor, la foc moderat.
Se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga laptele si se Iasa sa fiarba, intr- un vas la bain-marie. Se tine pe foc pana se ingroasa crema si apoi se adauga ciocolata rasa. Se amesteca astfel incat ciocolata sa se topeasca si se lasa la rece. Se toarna crema in merele racite si se imbraca in frisca. Se tin la rece pana in momentul servirii si se orneaza cu ciocolata rasa.
Se tin la rece pana in momentul servirii si se orneaza cu ciocolata rasa.
Alte retete fructe recomandate
Spuma de capsuni
Placinta cu mere
Capsuni cu zahar
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti