Mere umplute cu marmelada

Cureti merele de coaja, le golesti de seminte si de partea tare, dar pastrezi fundul, ca sa le poti umple. Pui in golul merelor marmelada de caise, un

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 mere
  • 4 linguri de marmelada de caise
  • 3 linguri de zahar
  • 1 albus
  • 1 lingura de unt

Mod de preparare

Cureti merele de coaja, le golesti de seminte si de partea tare, dar pastrezi fundul, ca sa le poti umple. Pui in golul merelor marmelada de caise, ungi o forma cu o lingura de unt si pui merele in forma. Peste golul umplut cu marmelada pui albus de ou batut spuma tare si pui forma in cuptor pentru douazeci de minute. Tii forma la foc potrivit, apoi scoti si vanilezi merele, le racoresti si le servesti cu dulceata de care doresti.
Alte retete dulciuri recomandate

Papanasi fierti

Galuste cu prune

Ciocolata de casa

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...