Parfeu de fructe

Se face un sirop din apa si zahar, se amesteca cu zeama de fructe fara sa se fiarba. Cand e rece se amesteca si cu frisca si se pune la frigider. Zeam

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. zahar
  • 1 pahar apa
  • 2 pahare zeama de fructe
  • 1/2 kg frisca

Mod de preparare

Se face un sirop din apa si zahar, se amesteca cu zeama de fructe fara sa se fiarba. Cand e rece se amesteca si cu frisca si se pune la frigider. Zeama de fructe se pune dupa sezon: zeama de mandarine, de portocale, de zmeura ,de visine, de caise. Unele fructe cum sunt fragii, capsunele, zmeura, se pot strivi, fara a mai fi strecurate, astfel, in loc de 2 pahare zeama, se pune 1/2 kg pasta de fructe.
Acest parfeu de fructe se poate servi numai dupa ce se face ca o pasta putin intarita!Se pune la rece in frigider!

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilie

Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...

Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilie
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos