Se spala perele, se taie in felii si se curata de cotoare. Se incinge untul intr-un vas si se calesc fulgii de migdale. Se adauga feliile de pere si z
Se spala perele, se taie in felii si se curata de cotoare. Se incinge untul intr-un vas si se calesc fulgii de migdale. Se adauga feliile de pere si zaharul si se amesteca, avand grija ca fructele sa nu se zdrobeasca.
Stafidele care au fost tinute o ora in rom, se adauga peste pere, impreuna cu coaja rasa de portocala si zeama de lamaie. Se lasa la fiert, pana cand s-au inmuiat, amestecand sa nu se lipeasca. La sfarsit se adauga romul si zaharul vanilat. Se mai lasa cinci minute la foc mic.
Alte retete fructe recomandate
Capsuni cu zahar
Spuma de capsuni
tarta cu visine
De fel ''mis'' carnivora, ca doar is leoaica conform zodiei....ce sa o mai dau de gard imi cam place carnita, asta nu...
Reteta de tocana ''pofta ce-am poftit-o''Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj