Chiar daca esti incepatoare in bucatarie, poti prepara aceasta reteta cu pere, care va fi un succes garantat.
Se aleg pere mari, zemoase si coapte. Se curata de coaja si se fierb intregi in apa cu zahar, timp de 15 minute. Dupa ce se racesc, se cresteaza perele in spirala, lasand cotorul intreg. Frisca se bate cu mixterul, apoi, cu ajutorul unui cornet se umplu spatiile formate cu frisca. Se orneaza cu alune sfaramate, migdale sau fulgi de cereale, trasi in ciocolata.
Perele se servesc cu frunze tocate de menta.
Bunatati pentru colindatori Pentru aceasta reteta m-am inspirat de aici, cu mentiunea ca am adaugat mai multa faina si mai...
Nuci cu cacao si crema de vanilieIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa