Cureti de coaja sase piersici mari, le scoti samburul, le desfaci in doua si le pui pe lingurii de supa. Intr-o cratita cu gura larga fierbi zaharul c
Cureti de coaja sase piersici mari, le scoti samburul, le desfaci in doua si le pui pe lingurii de supa. Intr-o cratita cu gura larga fierbi zaharul cu apa si, cand clocoteste, pui piersicile si le tii doua minute. Tragi lingura de supa , pui piersicile in compotiera si lasi siropul sa se ingroase
pe foc mic, parfumat cu vanilie si zeama de lamaie. Tragi cratita cand siropul a scazut la jumatate. Lasi sa se raceasca si-l torni rece peste fructe.
Pui compotiera la rece pentru doua ore, apoi servesti in cupe marginite cu piscoturi fine.
Alte retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Tarta cu visine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa