Portocale cu frisca

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de portocale, frisca, fructe glasate, coniac sau lichior de portocale.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 portocale
  • 300 gr frisca
  • 200 gr fructe glasate
  • 50-100 ml lichior de portocale

Mod de preparare

Se spala portocalele, se usuca, apoi li se taie cate un capac. Se scoate miezul cu o lingurita, se marunteste si se amesteca cu fructele din dulceata. Se adauga frisca proaspat batuta, coniacul sau lichiorul si se amesteca bine. Se pune compozitia in fiecare portocala, se orneaza cu frisca si se pune capacul la locul lui.


Se servesc reci.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine
Ciocolata de casa
Cornulete cu rahat

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi umpluti

Un fel principal sau o cină generoasă cu ce avem prin frigider și cămară! Cu un pic de răbdare veți prepara...

Cartofi umpluti
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca