Intr-un castrom se amesteca bucatile de mere, pere si piersici. Separa, se pune la fiert o jumatate de pahar de apa, iar cand da in clocot, se padaug
Intr-un castrom se amesteca bucatile de mere, pere si piersici. Separa, se pune la fiert o jumatate de pahar de apa, iar cand da in clocot, se padauga zaharul si se amesteca. Se tine pe foc pana ce se topeste tot zaharul, dupa care se lasa la racit. Se toarna apoi peste sirop, romul. Se toarna compozitia obtinuta peste fructe, apoi se adauga alunele si stafidele. Se lasa la rece salata obtinuta.
Se serveste din cupe mici, ornata cu putina dulceata si frisca.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Prajitura snikers Lapte de pasare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.