Salata de capsuni cu vin rosu

Din zahar, vin si coaja de lamiie se fierbe un sirop gros. Cald, se toarna peste capsunile curatate, spalate, scurse pe sita si puse intr-o salatiera.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. capsuni
  • 250 gr.zahar tos
  • 1 pahar vin rosu
  • 1/2 lamiie coaja de lamiie

Mod de preparare

Din zahar, vin si coaja de lamiie se fierbe un sirop gros. Cald, se toarna peste capsunile curatate, spalate, scurse pe sita si puse intr-o salatiera. Se da la rece.
Se serveste peste 3-4 ore

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...