Salata de fructe de iarna

Portocala taiata feliute subtiri se amesteca cu zaharul, ciresele din compot, merele taiate cubulete, stafidele oparite, gelatina de coacaze si nucile

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 portocala
  • ¼ ceasca zahar pudra
  • 2 linguri gelatina de coacaze
  • 1 borcan compot de cirese
  • 1 lingurita nuci taiate
  • 2 mere
  • 50g stafide
  • 100g frisca

Mod de preparare

Portocala taiata feliute subtiri se amesteca cu zaharul, ciresele din compot, merele taiate cubulete, stafidele oparite, gelatina de coacaze si nucile. Se asaza intr-un castron. Se acopera cu frisca. Se tine la rece o ora.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!