Toate fructele care trebuie curatate se curata si se taie in bucati potrivit de mari pentru mincat. Celelalte se spala si daca sunt prea mari (capsuni
Toate fructele care trebuie curatate se curata si se taie in bucati potrivit de mari pentru mincat. Celelalte se spala si daca sunt prea mari (capsunile) se taie in doua. Se amesteca toate si se serveste asa cum este, sau se poate servi cu "cottage cheese" sau cu inghetata.
Daca va ramine salata, seara se pot pune toate in blender, se pune putin suc de ananas sau de guava, citeva lingurite de iaurt si citeva de miere (in functie de cita salata a ramas), se da citeva pulsuri pina totul este ca o pasta, si se serveste la pahare, ca SMOOTHIE.
Am ajuns si la suapa /ciorba cu numarul 250, perfect pe placul nostru. Aceasta supa este foarte usor de preparat. Aveam...
Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj