Salata de mere si portocale

Merele se spala, se curata si se taie felioare subtiri. Portocalele se curata de coaja, se inlatura pielitele albe din interior, se taie transversal r

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 mere
  • 4 portocale
  • 4 linguri cu virf de zahar pudra
  • 4 lingurite rom
  • 1/2 pahar vin alb dulce
  • citeva bucati de coaja de portocala zaharata

Mod de preparare

Merele se spala, se curata si se taie felioare subtiri. Portocalele se curata de coaja, se inlatura pielitele albe din interior, se taie transversal rotocoale si se scot simburii. Fiecare rotocol se taie in doua sau in patru si se amesteca cu merele. Se stropeste totul cu rom si cu vin, se presara zaharul pudra si coaja de portocale zaharata, taiata bucatele. Se pune in salatiera pentru citeva ore la gheata, apoi se serveste.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornuri cu sana si fructe de toamna

Intr-o seara rece, chiar friguroasa, cum ar fi sa coaceti niste cornuri pufoase, delicioase, cu fructe de toamna? Va spun eu,...

Desert cornuri cu sana si fructe de toamna
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca