Se taie cubulete merele decojite si fara samburi. Se pun apoi intr-un bol, impreuna cu portocala taiata felii si miezul de nuca maruntit. Se adauga o
Se taie cubulete merele decojite si fara samburi. Se pun apoi intr-un bol, impreuna cu portocala taiata felii si miezul de nuca maruntit. Se adauga otetul amestecat cu sucul de portocale si stafidele, apoi uleiul de masline si se potriveste totul la gust de sare si piper. Salata se pune la frigider si se lasa la rece o ora.
Se serveste rece.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Curcan umplut Chiftele
O reteta veche, dar delicioasa. Daca v-a ramas cozonac pe care nu il mai mananca nimeni il puteti transforma intr-o...
Desert prajitura de joi a OctavieiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj