Salata de piersici

Se face un sirop din apa si zahar, in care se pun sa dea in clocot piersicile descojite si taiate in doua. Dupa 2-3 clocote, se scot piersicile intr-o

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar apa
  • 8 piersici rosii
  • 150 gr. zahar pudra
  • 1/2 pahar vin

Mod de preparare

Se face un sirop din apa si zahar, in care se pun sa dea in clocot piersicile descojite si taiate in doua. Dupa 2-3 clocote, se scot piersicile intr-o compotiera. Siropul se lasa sa fiarba pina se ingroasa bine, se adauga vinul si se toarna peste piersici. Se lasa sa se racesca si se pune la rece.
Se serveste peste 3-4 ore

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa