Salata de portocale

Portocalele se curata de coaja, apoi se taie rondele subtiri. Se curata de samburi si se toarna peste feliute visinata sau lichiorul de cirese amare.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 portocale
  • 2 paharele visinata sau lichior de cirese amare

Mod de preparare

Portocalele se curata de coaja, apoi se taie rondele subtiri. Se curata de samburi si se toarna peste feliute visinata sau lichiorul de cirese amare.


Se serveste impreuna cu diverse fripturi.

Alte retete:

Cozonac moldovenesc

Friptura de vita la cuptor

Rulada de porc

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...