Smochine la desert

Se taie smochinele cuburi mici, se toarna deasupra paharelul de lichior si coniacul. Se lasa sa stea 2 ore la gheata sa se imbibe bine.

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. smochine
  • 1 paharel de lichior
  • 1 paharel coniac
  • 100 gr. frisca

Mod de preparare

Se taie smochinele cuburi mici, se toarna deasupra paharelul de lichior si coniacul. Se lasa sa stea 2 ore la gheata sa se imbibe bine.
Se serveste cu frisca

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...