Aluatul de baza:faina si stafidele se dau prin masina de tocat si se framanta. Coca o putem tine la frigider intr-o punga de plastic. Se framanta alu
Aluatul de baza:faina si stafidele se dau prin masina de tocat si se framanta. Coca o putem tine la frigider intr-o punga de plastic.
Se framanta aluatul cu anasonul si coriandrul si se pune in forme. Se toaca impreuna curmalele si migdalele si se amesteca celelalte ingrediente.
Compozitia se imparte in forme si se orneaza cu felii de portocala sau de banana. Vara se decoreaza, punandu-se deaspura un strat de boabe (struguri, coacaze) proaspete, peste care se toarna smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa