Crema-spuma de fructe cu frisca

Se trec fructele prin sita. Gelatina se pune la inmuiat in apa, apoi se toarna peste fructele date prin sita. Se adauga zaharul si o parte din frisca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg capsune sau fragi
  • zmeura
  • caise etc
  • 200-300 gr zahar pudra
  • 300 gr frisca
  • 1 lingura gelatina

Mod de preparare

Se trec fructele prin sita. Gelatina se pune la inmuiat in apa, apoi se toarna peste fructele date prin sita. Se adauga zaharul si o parte din frisca si se amesteca bine. Se toarna in cupe si se pun la rece.


Se serveste garnisita cu restul de frisca si cu fructe intregi.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa Lapte de pasare Tort diplomat

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...