Se bat trei albusuri cu un pic de sare. Pe la jumatatea procesului se adauga 2 linguri de zahar si se bate pana ce spuma devine tare. La galbenusuri
Se bat trei albusuri cu un pic de sare. Pe la jumatatea procesului se adauga 2 linguri de zahar
si se bate pana ce spuma devine tare. La galbenusuri ase adauga 1 lingura rasa de faina. Crema de galbenusuri se adauga peste spuma de albusuri, plus inca o lingura rasa de faina si se amesteca incet. O forma pentru cuptor se unge cu unt, se pune o lingura de dulceata pe fundul ei si se acopera cu compozitia de oua, incercand sa formam niste piramide ca sa-si merite cumva numele de Nockerl. Se baga la cuptor la 180 de grade pentru 15 minute sau pana a prins culoare bine de tot.
Se presara cu zahar praf vaniliat si se serveste.
Reteta a fost postata pe forumul culinar.ro de catre h24c.
Alte retete recomandate:
Daca este salau proaspat, putem sa punem si de o ciorba buna !!! Pentru aceasta aceasta ciorba, m-am inspirat din...
Ciorba de salauOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj