Spuma de cafea

Albusurile se bat spuma tare cu zaharul pudra. Se toarna putin cate putin, peste spuma obtinuta esenta de cafea rece si se bate in continuare.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 6 linguri zahar
  • 25 gr esenta tare de cafea

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma tare cu zaharul pudra. Se toarna putin cate putin, peste spuma obtinuta esenta de cafea rece si se bate in continuare.
Spuma se serveste din cupe.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa

Prajitura snikers

Prajituri simple

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!