Spuma de cafea

Albusurile se bat spuma tare cu zaharul pudra. Se toarna putin cate putin, peste spuma obtinuta esenta de cafea rece si se bate in continuare.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 6 linguri zahar
  • 25 gr esenta tare de cafea

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma tare cu zaharul pudra. Se toarna putin cate putin, peste spuma obtinuta esenta de cafea rece si se bate in continuare.
Spuma se serveste din cupe.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa

Prajitura snikers

Prajituri simple

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...