Spuma de capsune cu frisca

Se spala capsunele si se dau prin sita. Frisca se bate bine, se adauga apoi zaharul, capsunele si se amesteca usor.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr capsune
  • 200 gr zahar
  • 400 gr frisca

Mod de preparare

Se spala capsunele si se dau prin sita. Frisca se bate bine, se adauga apoi zaharul, capsunele si se amesteca usor.


Se serveste rece, la cupe, ornata cu cate o capsuna.

Alte retete de dulciuri:

Tiramisu Lapte de pasare Prajitura cu visine

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...