Se topeste ciocolata, se bate frisca cu mixerul, se bat si albusurile de oua. Ciocolata topita se adauga cu grija la frisca. Spuma din albus de oua s
Se topeste ciocolata, se bate frisca cu mixerul, se bat si albusurile de oua. Ciocolata topita se adauga cu grija la frisca. Spuma din albus de oua se amesteca cu frisca cu ciocolata. Se dozeaza in boluri mici, si se baga 2-3 ore la frigider.
Alte retete recomandate
Asa cum spuneam sunt ''fan'' fructe de padure si am incercat si o rulada tare buna si acrisoara tocmai buna ptr o caldura ca...
Rulada cu crema de vanilie si fructe de padureIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa