Spuma de ciocolata

Se topeste ciocolata, se bate frisca cu mixerul, se bat si albusurile de oua. Ciocolata topita se adauga cu grija la frisca. Spuma din albus de oua s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ¼ l frisca
  • ¼ l albus de oua
  • 200 g ciocolata amaruie

Mod de preparare

Se topeste ciocolata, se bate frisca cu mixerul, se bat si albusurile de oua. Ciocolata topita se adauga cu grija la frisca. Spuma din albus de oua se amesteca cu frisca cu ciocolata. Se dozeaza in boluri mici, si se baga 2-3 ore la frigider.
Alte retete recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...