Spuma de ciocolata cu rodie

Acest desert minunat cu ciocolata se prepara foarte usor. Gustul intens de cacao se combina perfect cu gustul acrisor de rodie, iar spuma de ciocolata este un desert agreat si de cei mici.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri apa rece
  • 1 plic gelatina
  • 60ml apa fierbinte
  • 64g pudra de cacao
  • 120g zahar tos
  • 350ml frisca lichida
  • 5 linguri suc de rodie
  • seminte de rodie
  •  

Mod de preparare

1. Hidrateaza gelatina in cele doua linguri de apa rece. Adauga apa fierbinte apoi si amesteca pana cand gelatina se dizolva complet.

2. Pune intr-un bol cacao, zaharul si frisca lichida si incepe sa mixezi pana cand se intareste. Adauga sucul de rodie si mixeaza inca putin, apoi adauga gelatina si amesteca cu blandete.

3. Portioneaza spuma de ciocolata in pahare individuale si pune-le la frigider cu cel putin 30 de minute inainte de a le servi.


Serveste spuma de ciocolata decorata cu seminte de rodie si frunze de menta.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura tiganeasca de porc- la gratar

 De mult timp poftem la aceasta fripturica vazuta la prietena noastra Mitinita....

Friptura tiganeasca de porc- la gratar
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca