Coaja de lamaie rasa impreuna cu zeama de lamaie, zaharul si galbenusurile se freaca pe bain-marie pana cand devin ca o crema. Se lasa apoi sa se race
Coaja de lamaie rasa impreuna cu zeama de lamaie, zaharul si galbenusurile se freaca pe bain-marie pana cand devin ca o crema. Se lasa apoi sa se raceasca si se amesteca cu albusurile batute spuma.
Spuma se serveste din cupe.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura televizor
Lapte de pasare
Prajitura snikers
Pranzul zilei: ravioli umpluti cu ciuperci porcini, pui, capere si sos de rosii. Imi place sa arunc din cand in cand un ochi...
Ravioli cu ciuperci porcini, pui si capereDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata