Se freaca intr-un vas galbenusurile cu zaharul, se adauga laptele fierbinte, putin cate putin, amestecand mereu. Se pune vasul in bain-marie si se bat
Se freaca intr-un vas galbenusurile cu zaharul, se adauga laptele fierbinte, putin cate putin, amestecand mereu. Se pune vasul in bain-marie si se bate compozitia cu telul pana devine cremoasa.
Se ia vasul de pe foc, se pune gelatina (inmuiata inainte) si vanilia. Se bate compozitia la rece pana se face ca o spuma, apoi se pune intr-un castron si se da la rece.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Pandispan cu visine caramelizate
Spuma de zmeura
Tort tiramisu
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa