Dupa ce se spala bine gutuile, li se scot casutele cu samburii si se pun la copt in cuptor, intr-o tava cu foarte putina apa. Cand gutuile s-au copt
Dupa ce se spala bine gutuile, li se scot casutele cu samburii si se pun la copt in cuptor, intr-o tava cu foarte putina apa. Cand gutuile s-au copt bine, se scot si se trec prin sita. Piureul obtinut se amesteca cu albusurile, zaharul si coaja de lamaie si se bate piureul cu telul, pana devine o crema. Se serveste imediat.
Se serveste proaspata.
Alte retete recomandate: Spuma de capsuni
Spuma de zmeura
Tarta cu fructe
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa