Piure de dovlecel, pastarnac si cartof dulce

Piureul se da bebelusilor incepand cu varsta de 6 luni.

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 1 pastarnac
  • 1 cartof dulce
  • 1 lingurita de unt

Mod de preparare

Curata si spala dovlecelul si pastarnacul, apoi taie-le cuburi mari si pune-le la fiert. cand sunt moi, scurge apa si pastreaza o cescuta.


Coace cartoful dulce in cuptor pana devine moale, apoi scobeste miezul si amesteca-l cu ptin unt. Paseaza legumele cu blenderul vertical si adauga putina apa si untul.


Serveste cartoful dulce alaturi de piureul de dovlecel cu pastarnac. Poti inlocui untul cu ulei de masline extravirgin.

Pe aceeași temă:

Crema de orez cu lapte

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...