Piure de dovleac, morcov si cartof dulce

Acest piure este recomandat bebelusilor de 6-8 luni

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cartof dulce
  • 1 morcov
  • 200 gr dovleac
  • cateva picaturi de ulei de masline extravirgin

Mod de preparare

Curata legumele, spala-le, apoi taie-le in cuburi mari si pune-le la fiert. Cand sunt moi, scurge-le si pastreaza si putina zeama in care au fiert.

Paseaza-le cu un blender vertical, adauga uleiul de masline si putina zeama, pana ajungi la consistenta dorita.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide