Piure de dovleac, morcov si cartof dulce

Acest piure este recomandat bebelusilor de 6-8 luni

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cartof dulce
  • 1 morcov
  • 200 gr dovleac
  • cateva picaturi de ulei de masline extravirgin

Mod de preparare

Curata legumele, spala-le, apoi taie-le in cuburi mari si pune-le la fiert. Cand sunt moi, scurge-le si pastreaza si putina zeama in care au fiert.

Paseaza-le cu un blender vertical, adauga uleiul de masline si putina zeama, pana ajungi la consistenta dorita.


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...