Piure de dovleac, morcov si cartof dulce

Acest piure este recomandat bebelusilor de 6-8 luni

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cartof dulce
  • 1 morcov
  • 200 gr dovleac
  • cateva picaturi de ulei de masline extravirgin

Mod de preparare

Curata legumele, spala-le, apoi taie-le in cuburi mari si pune-le la fiert. Cand sunt moi, scurge-le si pastreaza si putina zeama in care au fiert.

Paseaza-le cu un blender vertical, adauga uleiul de masline si putina zeama, pana ajungi la consistenta dorita.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...