Piure de mazare, cartof si pastarnac

Piure recomandat bebelusilor de 8 luni.

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa
Piure de mazare, cartof si pastarnac

Ingrediente

  • 100 gr mazare
  • 1 cartof
  • 1 pastarnac
  • 1 lingurita unt

Mod de preparare

Fierbe mazarea pana este moale. Separat, fierbe cartoful si pastarnacul, curatate si spalate si taiate in cuburi.


Scurge legumele si pastreaza o cescuta de zeama. Paseaza separat mazarea cu putin unt si apoi cartoful si pastarnacul cu restul de unt.


Adauga zeama de legume atat cat este necesar, pentru a obtine consistenta dorita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori