Arepa (mamaliga) umplute cu ciuperci si kaizer

Se face o mamaliga un picut mai moale,se fac bile din ea, se turtesc usor,sa aiba cam 1 cm inaltime si se prajesc in tigaie. Desprindeti cu cutitul ma

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • malai
  • apa
  • o lingura de ulei
  • un pic de sare
  • Umplutura:ciuperci
  • kaizer
  • o ceapa
  • calite intr-o lingura de ulei
  • piper
  • un pic de delikat si 2 catei de usturoi taiati marunt

Mod de preparare

Se face o mamaliga un picut mai moale,se fac bile din ea, se turtesc usor,sa aiba cam 1 cm inaltime si se prajesc in tigaie.

Desprindeti cu cutitul mamaligile,usor,sa nu se rupa,puneti inauntru umplutura,

puneti capacul la loc si gata!

Eu am pus si un pic de smantana desupra,dar merg si fara!
Pofta buna!

Reteta Arepa umplute cu ciuperci si kaizer a fost propusa de vali pe forum culinar.ro

Alte retete cu mamaliga gasiti aici:

Ciuperci cu mamaliga si sos de rosii,

Urzici cu mamaliga,

ciulama cu ciuperci si mamaliga

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca