Budinca de malai

Se prepara o mamaliguta cu lapte, care se lasa sa se raceasca. Untul frecat spuma se amesteca bine cu galbenusurile, mamaliguta racita si brinza sfari

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru lapte
  • 4 oua
  • 4 linguri unt
  • ¼ kg brinza de oi
  • sare
  • ¼ kg malai

Mod de preparare

Se prepara o mamaliguta cu lapte, care se lasa sa se raceasca. Untul frecat spuma se amesteca bine cu galbenusurile, mamaliguta racita si brinza sfarimata cu furculita. La urma se adauga albusul spuma si se amesteca. Aceasta compozitie se asaza intr-un vas uns cu unt si se coace la foc rapid
Se serveste in acelasi vas, cu cascaval ras pe deasupra

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...