Se prepara o mamaliguta cu lapte, care se lasa sa se raceasca. Untul frecat spuma se amesteca bine cu galbenusurile, mamaliguta racita si brinza sfari
Se prepara o mamaliguta cu lapte, care se lasa sa se raceasca. Untul frecat spuma se amesteca bine cu galbenusurile, mamaliguta racita si brinza sfarimata cu furculita. La urma se adauga albusul spuma si se amesteca. Aceasta compozitie se asaza intr-un vas uns cu unt si se coace la foc rapid
Se serveste in acelasi vas, cu cascaval ras pe deasupra
Banala mămăligă este un aliment foarte gustos şi sănătos, nutriţioniştii numind mălaiul "prietenul intestinului...
Mămăligă (reţeta de bază)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura