Budinca de malai

Se prepara o mamaliguta cu lapte, care se lasa sa se raceasca. Untul frecat spuma se amesteca bine cu galbenusurile, mamaliguta racita si brinza sfari

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru lapte
  • 4 oua
  • 4 linguri unt
  • ¼ kg brinza de oi
  • sare
  • ¼ kg malai

Mod de preparare

Se prepara o mamaliguta cu lapte, care se lasa sa se raceasca. Untul frecat spuma se amesteca bine cu galbenusurile, mamaliguta racita si brinza sfarimata cu furculita. La urma se adauga albusul spuma si se amesteca. Aceasta compozitie se asaza intr-un vas uns cu unt si se coace la foc rapid
Se serveste in acelasi vas, cu cascaval ras pe deasupra

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca