Se face o mamaliga potrivita din malai, apa si sare. Aceasta se amesteca cu unt. Se iau din mamaliguta bucati cat o gutuie mai mica care se umplu cu
Se face o mamaliga potrivita din malai, apa si sare. Aceasta se amesteca cu unt. Se iau din mamaliguta bucati cat o gutuie mai mica care se umplu cu branza de burduf, se rotunjesc bine cu mana si se coc in spuza sau intr-o tava pusa in cuptor, pana se rumenesc si inauntru branza este topita.
Se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta Galuste cu prune Papanasi fierti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa