Mamaliga cu branza si smantana

Se pune mamaliga la fiert in apa cu sare. Intre timp, intr-un castron, se zdrobeste branza, se adauga smantana si untul. Dupa ce s-a fiert mamaliga, s

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr malai
  • 100 gr branza telemea
  • 100 gr smantana
  • 50 gr unt
  • sare

Mod de preparare

Se pune mamaliga la fiert in apa cu sare.

Intre timp, intr-un castron, se zdrobeste branza, se adauga smantana si untul.

Dupa ce s-a fiert mamaliga, se toarna peste ingredientele din castron si se amesteca bine, pana se omogenizeaza.

Se serveste cu ceapa verde.

Alte retete recomandate

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Zacusca

Reteta bunicii mele pe care o fac cu mare drag de fiecare data.

Zacusca
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii