Mamaliguta cu lapte

Apa impreuna cu putina sare se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba se adauga in ploaie faina de malai amestecand in continuu pentru a nu se face coc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml apa
  • 250 grame de faina
  • putina sare
  • lapte

Mod de preparare

Apa impreuna cu putina sare se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba se adauga in ploaie faina de malai amestecand in continuu pentru a nu se face cocoloase. Se lasa sa dea un clocot sau 2. Se pune in farfurii si se adauga lapte.


Se serveste rece cu lapte caldut.

Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide