Se prepara o mamaliguta pripita, inlocuind apa cu lapte, se adauga 100 gr. brinza rasa, 100 gr. unt si sare daca mai este nevoie. Se lasa sa se racore
Se prepara o mamaliguta pripita, inlocuind apa cu lapte, se adauga 100 gr. brinza rasa, 100 gr. unt si sare daca mai este nevoie. Se lasa sa se racoreasca putin, apoi se amesteca cu trei oua batute spuma. Se unge o forma de copt sau o cratita cu putin unt, se asaza jumatate din mamaliguta, se presara cu restul de brinza si de unt taiat bucatele, acoperindu-se cu restul de mamaliguta. Se unge deasupra cu putin unt si se da la cuptor pentru 20-30 minute
Se serveste fierbinte
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa