Se prepara o mamaliguta pripita, inlocuind apa cu lapte, se adauga 100 gr. brinza rasa, 100 gr. unt si sare daca mai este nevoie. Se lasa sa se racore
Se prepara o mamaliguta pripita, inlocuind apa cu lapte, se adauga 100 gr. brinza rasa, 100 gr. unt si sare daca mai este nevoie. Se lasa sa se racoreasca putin, apoi se amesteca cu trei oua batute spuma. Se unge o forma de copt sau o cratita cu putin unt, se asaza jumatate din mamaliguta, se presara cu restul de brinza si de unt taiat bucatele, acoperindu-se cu restul de mamaliguta. Se unge deasupra cu putin unt si se da la cuptor pentru 20-30 minute
Se serveste fierbinte
Am adus si eu un martisor dulce pentru voi si vreau sa va doresc sa aveti o primavara frumoasa, insorita si plina de iubire!...
Prajitura cu jeleu si crema de fructe de padureOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj