Se prepara o mamaliguta pripita, inlocuind apa cu lapte, se adauga 100 gr. brinza rasa, 100 gr. unt si sare daca mai este nevoie. Se lasa sa se racore
Se prepara o mamaliguta pripita, inlocuind apa cu lapte, se adauga 100 gr. brinza rasa, 100 gr. unt si sare daca mai este nevoie. Se lasa sa se racoreasca putin, apoi se amesteca cu trei oua batute spuma. Se unge o forma de copt sau o cratita cu putin unt, se asaza jumatate din mamaliguta, se presara cu restul de brinza si de unt taiat bucatele, acoperindu-se cu restul de mamaliguta. Se unge deasupra cu putin unt si se da la cuptor pentru 20-30 minute
Se serveste fierbinte
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti