Mamaliguta la cuptor

Se prepara o mamaliguta pripita, inlocuind apa cu lapte, se adauga 100 gr. brinza rasa, 100 gr. unt si sare daca mai este nevoie. Se lasa sa se racore

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pahare lapte
  • malai
  • sare
  • 250 gr. brinza de oi
  • 200 gr. unt
  • 3 oua

Mod de preparare

Se prepara o mamaliguta pripita, inlocuind apa cu lapte, se adauga 100 gr. brinza rasa, 100 gr. unt si sare daca mai este nevoie. Se lasa sa se racoreasca putin, apoi se amesteca cu trei oua batute spuma. Se unge o forma de copt sau o cratita cu putin unt, se asaza jumatate din mamaliguta, se presara cu restul de brinza si de unt taiat bucatele, acoperindu-se cu restul de mamaliguta. Se unge deasupra cu putin unt si se da la cuptor pentru 20-30 minute
Se serveste fierbinte

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu jeleu si crema de fructe de padure

Am adus si eu un martisor dulce pentru voi si vreau sa va doresc sa aveti o primavara frumoasa, insorita si plina de iubire!...

Prajitura cu jeleu si crema de fructe de padure
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca