Legumele se taie cubulete potrivite.
Intr-o tigaie se pune ulei de masline si se adauga usturoiul si putina sare. Se lasa putin la rumenit, apoi se adauga legumele. Se pregatesc la foc iute. Se scot apoi intr-o farfurie.
Pieptul de pui se condimenteaza cu sare si piper si se taie cubulete. Se rumeneste bine in aceeasi tigaie, la foc iute. Se adauga si legumele calite peste si se amesteca.
Separat, se pun pastele la fiert in apa clocotita, cu sare. se lasa la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce s-au fiert, se strecoara si se adauga in tigaie, peste legume si pui.
Se mai rumenesc impreuna cateva minute, se potriveste gustul cu sare si piper daca e nevoie.
Se servesc calde cu fulfi de ardei sau dupa gustul fiecaruia.
O mancare usoara, rapida si gustoasa.
Mai bine ii spuneam negresa cu branza, ca tot gustul ala il are. Dar mai nou, lumea nu mai cauta pe google negresa , e mai...
Brownie bottom cheescakeIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa