Sosul acesta e preferatul familiei mele
Toate aromele si condimentele se pun intr-un saculet alimentar special, care se va pune la fiert. Intr-un vas de inox, se amesteca zaharul cu otetul din vin rosu si se adauga saculetul cu arome. Se amesteca bine pana ce zaharul se topeste, dupa care se pune la fiert pentru aproximativ 5 min. Se adauga coacazele spalate, scurse bine si curatate de codite. Se amesteca cu o lingura de lemn in permanenta, iar focul se reduce. Se tine pe foc pana ce sosul se mai ingroasa.
Am pregatit acest cheesecake special pentru aceasta dubla aniversare, reteta cu nr.700 si 7 ani de Bucataras. 7 ani in care...
Desert cheesecake cu afine - reteta 700 si 7 ani de BucatarasOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj