Sos de coacaze rosii pentru fripturi

Sosul acesta e preferatul familiei mele

Portii
4
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 ml otet din vin rosu
  • 500 gr coacaze rosii fara codite
  • 2500 gr zahar
  • 1/2 baton scortisoara rupt in bucati
  • 1 lingurita boabe de piper verde
  • 2-3 Cuisoare

Mod de preparare

Toate aromele si condimentele se pun intr-un saculet alimentar special, care se va pune la fiert. Intr-un vas de inox, se amesteca zaharul cu otetul din vin rosu si se adauga saculetul cu arome. Se amesteca bine pana ce zaharul se topeste, dupa care se pune la fiert pentru aproximativ 5 min. Se adauga coacazele spalate, scurse bine si curatate de codite. Se amesteca cu o lingura de lemn in permanenta, iar focul se reduce. Se tine pe foc pana ce sosul se mai ingroasa.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cheesecake cu afine - reteta 700 si 7 ani de Bucataras

Am pregatit acest cheesecake special pentru aceasta dubla aniversare, reteta cu nr.700 si 7 ani de Bucataras. 7 ani in care...

Desert cheesecake cu afine - reteta 700 si 7 ani de Bucataras
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca