Stii exact ce pui in mancare La restaurant poti avea surprize neplacute, avand in vedere ca nu ai de unde sa stii exact ce fel de produse sunt folosite pentru ceea ce ai comandat. Acasa ai certitudinea ca folosesti alimente proaspete, in proportiile pe care le doresti, poti pune condimente dupa gust, iar daca ai o alergie, te feresti sa folosesti produsele alergene. Economisesti bani Vei avea o surpriza dupa ce renunti, macar partial, la mesele in oras: iti raman lunar mai multi bani, pe care ii poti investi in alte lucruri – plimbari, haine, obiecte de mobilier sau orice altceva ti-ai dorit si nu ti-ai putut permite. Mananci mai sanatos si mai gustos Daca facem o comparatie intre mancarea de tip fast food si bunatatile pe care le poti pregati in casa, fast food-urile vor ramane mult in urma din punct de vedere al calitatii si gustului. Cu putina vointa si cateva retete de incredere, poti obtine preparate pline de savoare, in care aromele sa se amestece imbietor. In plus, ai posibilitatea de a folosi ingrediente proaspete si de a gati mancaruri sanatoase. Ai satisfactia de a fi pregatit ceva bun cu mana ta Ne aducem cu totii aminte de ziua in care am incercat prima reteta, care poate nu a iesit asa cum visam, dar ne-a dat prilejul sa fim mandri de munca noastra. Atunci cand pregatesti ceva cu mana ta, ba rezultatul mai si iese foarte bun, te vei simti ca un adevarat bucatar de top si te vei lauda ca ai gatit ceva delicios, de care nu te mai puteai satura. In plus, poti sa ii servesti si pe cei dragi cu preparatul tau, iar satisfactia creste odata cu reactia lor pozitiva. Poti gati impreuna cu familia sau prietenii O masa pregatita alaturi de cei dragi poate fi un prilej de distractie si comunicare, asa ca nu pierde ocazia de a organiza sesiuni de gatit impreuna cu familia sau prietenii. Gatitul e la moda Ei, asa e ca nu te asteptai sa iti dam argumentul asta? Poate ca nu ti-ai dat inca seama, dar gatitul este o activitate ce nu mai reprezinta de mult timp o simpla necesitate, ci o adevarata arta. Show-urile culinare te intampina la tot pasul, vedetele se inghesuie sa-si demonstreze talentele in ale bucatariei, iar bloggerii culinari se intrec in retete care sa le evidentieze maiestria. Tu ce mai astepti?
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacCiorba de dovlecei a la grec este o ciorba usoara si acrisoara cu dovlecel. Este o supa potrivita pentru orice moment.
Ciorba de dovlecei a la grecLa noi in casa se maninca in fiecare zi ciorba sau supa. Aceasta ciorba o prepar mai des toamna pentru ca am la dispozitie...
Ciorba de curcan cu legumeO reteta usoara plina de legume si vitamine pe care o putem consuma si in timpul postului.
Tocana de legume cu orez pentru iarnaUn desert simplu, dar spectaculos! Straturi diferite ca si arome si texturi. Incepem cu aluatul de tarte. Unul simplu si usor...
Desert tarta cu zmeura si ciocolataDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii