Descopera universul bucatariei: urmeaza cursuri de bucatar si bucatar sef

Descopera universul bucatariei: urmeaza cursuri de bucatar si bucatar sef

Mediatizarea acestei meserii a sustinut transformarea sa dintr-o simpla munca intr-un mod de viata/cariera/profesie si chiar o oportunitate de multumire sufleteasca pentru bucatari. Pentru practicarea acestei meserii bucatarul are nevoie de certificarea competentelor sale printr-un curs de calificare/specializare ce vizeaza insusirea elementelor specifice misiunii sale - pregatirea preparatelor culinare sub aspect calitativ si estetic, deopotriva!

Reorienteaza-te profesional
Date fiind conditiile pietei muncii din Romania cursurile de calificare/specializare reprezinta o oportunitate extraordinara pentru reorientarea profesionala! Un lucru este cert: nu este nevoie sa ai studii superioare ca sa reusesti in viata!
Pasiunea si increderea in reusita pot face totul posibil, astfel incat calificarea in domeniul culinar poate aduce o raza de speranta pe chipul celor care au probleme de integrare in actuala piata a munci. Exista foarte multi agenti economici in domeniul culinar/turistic/hotelier care cauta specialisti in acest domeniu, bazandu-se pe exigentele crescande ale consmatorului.

Cine suntem noi
Public Eurconsulting este o agentie de resurse umane, formare profesionala si marketing care de aproape 10 ani investeste in calitatea resursei umane, fiind constienta de necesitatea formarii continue!
Ca furnizor de servicii de formare profesionala compania Public Euroconsulting va ofera experienta castigata la nivel de piata pentru a va imbunatati performanta si a adauga valoare dvs. personal si organizatiei din care faceti parte.
Dorim sa cream relatii pe termen lung cu clientii nostri, pentru a intelege mai bine scopul si valorile acestora, pentru a le putea oferi servicii complete si de calitate. Suntem adeptii stabilirii unui dialog deschis, care sa se fructifice in rezultate pozitive.

Cui se adreseaza mai exact aceste cursuri
Cursurile de calificare si specializare in domeniul culinar sunt finalizate cu certificate de calificare/specializare recunoscute in Romania si Uniunea Europeana!   Cursul de bucatar Acest curs se adreseaza persoanelor care au absolvit invatamantul general obligatoriu persoane care isi doresc sa profeseze in domeniul culinar, si care in urma acestui curs vor primi un certificat de calificare recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, insotit de suplimentul descriptiv care atesta competentele dobandite. In acelasi timp, acest curs vizeaza si persoanele care doresc o noua calificare/conversie profesionala.
Durata curs: 28 saptamani (8 saptamani teorie si 20 saptamani practica)
Conditii minime pentru inscriere: Invatamant general obligatoriu (Minimum 8/10 clase invatamant obligatoriu in functie de anul absolvirii si structura ciclului de invatamant la acea data)   Cursul de bucatar sef Acest curs se adreseaza persoanelor care au deja calificarea de bucatar si doresc sa aprofundeze cunostintele in domeniul culinar. Bucatarul sef este acea persoana care coordoneaza activitatea in cadrul unei bucatarii, determina structura si volumul productiei de preparate, coordoneaza activitatile de dotare tehnologica a bucatariei.
Durata curs: 6 saptamani (4 saptamani teorie si 2 saptamani practica)
Conditii minime pentru inscriere: Diploma de calificare ca bucatar
*Suntem singura agentie de formare profesionala din jud. Bihor, autorizata pentru organizarea acestui curs!
Avantaje:
- posibilitatea efectuarii stagiului de practica in unitati de specialitate sau la locul de munca
- pentru companii, pretul cursului este negociabil, in functie de numarul de cursanti inscrisi
- introducerea CV-ului Dumneavoastra in baza noastra de date in vederea ocuparii unui post, prin recomandare din partea noastra catre unitatile economice de profil

OFERTA:
Inscrie-te ACUM la CURS si PRIMESTI un CUPON de 200 RON pe care il poti folosi la urmatorul curs realizat prin Compania noastra! (valabilitate cupon: 2 luni)! Atentie: Cuponul poate fi oferit altei persoane pentru a beneficia de REDUCERE!

Informatii suplimentare si inscrieri - solicitati formularul de inscriere la: tel. 0728.957.877 sau 0359.801.090 sau la adresa de e-mail: [email protected]

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
2
Sucuri fructe si legume

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings

Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
Sirop din muguri de brad
3
Siropuri

Sirop din muguri de brad

Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...

Sirop din muguri de brad
Strudel cu prune
4
Aluaturi

Strudel cu prune

MENIU CU DRAGOSTE DE DIETA!

Strudel cu prune
Briose cu afine
5
Retete culinare

Briose cu afine

Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...

Briose cu afine
Parteneri
Desert tort Leone 22
Bucataras.RO

Desert tort Leone 22

Cand au trecut habar nu am, dar ne-am trezit cu ditamai flacaul...La multi ani, Cristian ! Sa-ti fie viata presarata cu...

Desert tort Leone 22
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola