Descopera universul bucatariei: urmeaza cursuri de bucatar si bucatar sef

Descopera universul bucatariei: urmeaza cursuri de bucatar si bucatar sef

Mediatizarea acestei meserii a sustinut transformarea sa dintr-o simpla munca intr-un mod de viata/cariera/profesie si chiar o oportunitate de multumire sufleteasca pentru bucatari. Pentru practicarea acestei meserii bucatarul are nevoie de certificarea competentelor sale printr-un curs de calificare/specializare ce vizeaza insusirea elementelor specifice misiunii sale - pregatirea preparatelor culinare sub aspect calitativ si estetic, deopotriva!

Reorienteaza-te profesional
Date fiind conditiile pietei muncii din Romania cursurile de calificare/specializare reprezinta o oportunitate extraordinara pentru reorientarea profesionala! Un lucru este cert: nu este nevoie sa ai studii superioare ca sa reusesti in viata!
Pasiunea si increderea in reusita pot face totul posibil, astfel incat calificarea in domeniul culinar poate aduce o raza de speranta pe chipul celor care au probleme de integrare in actuala piata a munci. Exista foarte multi agenti economici in domeniul culinar/turistic/hotelier care cauta specialisti in acest domeniu, bazandu-se pe exigentele crescande ale consmatorului.

Cine suntem noi
Public Eurconsulting este o agentie de resurse umane, formare profesionala si marketing care de aproape 10 ani investeste in calitatea resursei umane, fiind constienta de necesitatea formarii continue!
Ca furnizor de servicii de formare profesionala compania Public Euroconsulting va ofera experienta castigata la nivel de piata pentru a va imbunatati performanta si a adauga valoare dvs. personal si organizatiei din care faceti parte.
Dorim sa cream relatii pe termen lung cu clientii nostri, pentru a intelege mai bine scopul si valorile acestora, pentru a le putea oferi servicii complete si de calitate. Suntem adeptii stabilirii unui dialog deschis, care sa se fructifice in rezultate pozitive.

Cui se adreseaza mai exact aceste cursuri
Cursurile de calificare si specializare in domeniul culinar sunt finalizate cu certificate de calificare/specializare recunoscute in Romania si Uniunea Europeana!   Cursul de bucatar Acest curs se adreseaza persoanelor care au absolvit invatamantul general obligatoriu persoane care isi doresc sa profeseze in domeniul culinar, si care in urma acestui curs vor primi un certificat de calificare recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, insotit de suplimentul descriptiv care atesta competentele dobandite. In acelasi timp, acest curs vizeaza si persoanele care doresc o noua calificare/conversie profesionala.
Durata curs: 28 saptamani (8 saptamani teorie si 20 saptamani practica)
Conditii minime pentru inscriere: Invatamant general obligatoriu (Minimum 8/10 clase invatamant obligatoriu in functie de anul absolvirii si structura ciclului de invatamant la acea data)   Cursul de bucatar sef Acest curs se adreseaza persoanelor care au deja calificarea de bucatar si doresc sa aprofundeze cunostintele in domeniul culinar. Bucatarul sef este acea persoana care coordoneaza activitatea in cadrul unei bucatarii, determina structura si volumul productiei de preparate, coordoneaza activitatile de dotare tehnologica a bucatariei.
Durata curs: 6 saptamani (4 saptamani teorie si 2 saptamani practica)
Conditii minime pentru inscriere: Diploma de calificare ca bucatar
*Suntem singura agentie de formare profesionala din jud. Bihor, autorizata pentru organizarea acestui curs!
Avantaje:
- posibilitatea efectuarii stagiului de practica in unitati de specialitate sau la locul de munca
- pentru companii, pretul cursului este negociabil, in functie de numarul de cursanti inscrisi
- introducerea CV-ului Dumneavoastra in baza noastra de date in vederea ocuparii unui post, prin recomandare din partea noastra catre unitatile economice de profil

OFERTA:
Inscrie-te ACUM la CURS si PRIMESTI un CUPON de 200 RON pe care il poti folosi la urmatorul curs realizat prin Compania noastra! (valabilitate cupon: 2 luni)! Atentie: Cuponul poate fi oferit altei persoane pentru a beneficia de REDUCERE!

Informatii suplimentare si inscrieri - solicitati formularul de inscriere la: tel. 0728.957.877 sau 0359.801.090 sau la adresa de e-mail: [email protected]

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Varza cu ardei copti si mamaliguta

Varza cu ardei copti si mamaliguta

Varza cu ardei copti si mamaliguta
Gutui cu carne de pui

Gutui cu carne de pui

De cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...

Gutui cu carne de pui
Cele mai apreciate rețete
Aluat dulce pentru placinta
1
Aluaturi

Aluat dulce pentru placinta

Aceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...

Aluat dulce pentru placinta
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazare
2
Bebelusi > 12 luni

Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazare

• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...

Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazare
Prajitura cu mere, budinca si foietaj
3
Prajituri

Prajitura cu mere, budinca si foietaj

O reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...

Prajitura cu mere, budinca si foietaj
Chec aperitiv cu urzici proaspete
4
Aperitive cu legume

Chec aperitiv cu urzici proaspete

Retete usoare de Primavara!

Chec aperitiv cu urzici proaspete
Cozonac cu stafide si nuca de cocos
5
Cozonac

Cozonac cu stafide si nuca de cocos

Retete de iarna

Cozonac cu stafide si nuca de cocos
Parteneri
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Gustos.RO

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia