Mediatizarea acestei meserii a sustinut transformarea sa dintr-o simpla munca intr-un mod de viata/cariera/profesie si chiar o oportunitate de multumire sufleteasca pentru bucatari. Pentru practicarea acestei meserii bucatarul are nevoie de certificarea competentelor sale printr-un curs de calificare/specializare ce vizeaza insusirea elementelor specifice misiunii sale - pregatirea preparatelor culinare sub aspect calitativ si estetic, deopotriva!
Reorienteaza-te profesional
Date fiind conditiile pietei muncii din Romania cursurile de calificare/specializare reprezinta o oportunitate extraordinara pentru reorientarea profesionala! Un lucru este cert: nu este nevoie sa ai studii superioare ca sa reusesti in viata!
Pasiunea si increderea in reusita pot face totul posibil, astfel incat calificarea in domeniul culinar poate aduce o raza de speranta pe chipul celor care au probleme de integrare in actuala piata a munci. Exista foarte multi agenti economici in domeniul culinar/turistic/hotelier care cauta specialisti in acest domeniu, bazandu-se pe exigentele crescande ale consmatorului.
Cine suntem noi
Public Eurconsulting este o agentie de resurse umane, formare profesionala si marketing care de aproape 10 ani investeste in calitatea resursei umane, fiind constienta de necesitatea formarii continue!
Ca furnizor de servicii de formare profesionala compania Public Euroconsulting va ofera experienta castigata la nivel de piata pentru a va imbunatati performanta si a adauga valoare dvs. personal si organizatiei din care faceti parte.
Dorim sa cream relatii pe termen lung cu clientii nostri, pentru a intelege mai bine scopul si valorile acestora, pentru a le putea oferi servicii complete si de calitate. Suntem adeptii stabilirii unui dialog deschis, care sa se fructifice in rezultate pozitive.
Cui se adreseaza mai exact aceste cursuri
Cursurile de calificare si specializare in domeniul culinar sunt finalizate cu certificate de calificare/specializare recunoscute in Romania si Uniunea Europeana! Cursul de bucatar Acest curs se adreseaza persoanelor care au absolvit invatamantul general obligatoriu persoane care isi doresc sa profeseze in domeniul culinar, si care in urma acestui curs vor primi un certificat de calificare recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, insotit de suplimentul descriptiv care atesta competentele dobandite. In acelasi timp, acest curs vizeaza si persoanele care doresc o noua calificare/conversie profesionala.
Durata curs: 28 saptamani (8 saptamani teorie si 20 saptamani practica)
Conditii minime pentru inscriere: Invatamant general obligatoriu (Minimum 8/10 clase invatamant obligatoriu in functie de anul absolvirii si structura ciclului de invatamant la acea data) Cursul de bucatar sef Acest curs se adreseaza persoanelor care au deja calificarea de bucatar si doresc sa aprofundeze cunostintele in domeniul culinar. Bucatarul sef este acea persoana care coordoneaza activitatea in cadrul unei bucatarii, determina structura si volumul productiei de preparate, coordoneaza activitatile de dotare tehnologica a bucatariei.
Durata curs: 6 saptamani (4 saptamani teorie si 2 saptamani practica)
Conditii minime pentru inscriere: Diploma de calificare ca bucatar
*Suntem singura agentie de formare profesionala din jud. Bihor, autorizata pentru organizarea acestui curs!
Avantaje:
- posibilitatea efectuarii stagiului de practica in unitati de specialitate sau la locul de munca
- pentru companii, pretul cursului este negociabil, in functie de numarul de cursanti inscrisi
- introducerea CV-ului Dumneavoastra in baza noastra de date in vederea ocuparii unui post, prin recomandare din partea noastra catre unitatile economice de profil
OFERTA:
Inscrie-te ACUM la CURS si PRIMESTI un CUPON de 200 RON pe care il poti folosi la urmatorul curs realizat prin Compania noastra! (valabilitate cupon: 2 luni)! Atentie: Cuponul poate fi oferit altei persoane pentru a beneficia de REDUCERE!
Informatii suplimentare si inscrieri - solicitati formularul de inscriere la: tel. 0728.957.877 sau 0359.801.090 sau la adresa de e-mail: [email protected]
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe face o maia dupa care se framanta bine aluatul din faina lapte cald si sare . Aluatul este bun si pentru paine. Se lasa la...
Placinta cu branza ca in MaramuresEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezO reteta special creata pentru fetita mea in care am evitat prajeala si pentru ca nu este "prietena cu smantana"iam folosit...
Dovlecei cu carne si crema de cocosPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloGasita recent reteta intr-o revista, m-am gindit sa o incerc pina la Paste, sa vedem cum iasa si daca merge si in loc de...
Tarta cu branza si capsuniSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii