Ideala in bucataria ta: masina de facut paine

Nimic nu poate fi mai gustos si mai imbietor decat aroma de paine proaspata- mai ales atunci cand vine din bucataria proprie. Daca te tenteaza painea de casa, facuta cu mana ta, iti poti usura foarte mult munca: inceraca o masina de facut paine.

Asigura-te, mai intai, ca ai suficient spatiu pentru a o depozita si pastra adecvat; de asemenea, alege un model cu o capacitate proportionala cu cantitatea de paine consumata de familia ta. Ideal ar fi sa alegi un model care are optiunea Delay, daca iti doresti ca painea sa fie gata la cina sau sa fie proaspata la micul dejun; in cazul in care doresti sa faci doar aluatul pentru pizza sau gogosi, de exemplu, alege o masina care prepara aluatul insa nu il si coace.

Exista masini de facut paine care iti semnaleaza in momentul in care trebuiesc adaugate ingrediente; mai mult decat atat, ar fi bine sa iti alegi un model care poate pastra painea calda pana cand vei avea nevoie de ea.

E bine de stiut ca , odata cu achizitionarea unei masini de facut paine, cantitatea de paine consumata de catre familia ta, se va mari; poti preveni acest lucru controland cantitatea de paine produsa precum si consistenta ei.

Mai multe informatii despre masinile de facut paine gasesti pe Culinar.ro Forum in topicul special deschis Produse de Panificatie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori