Nimic nu poate fi mai gustos si mai imbietor decat aroma de paine
proaspata- mai ales atunci cand vine din bucataria proprie. Daca te
tenteaza painea de casa, facuta cu mana ta, iti poti usura foarte mult
munca: inceraca o masina de facut paine.
Asigura-te, mai intai, ca ai suficient spatiu pentru a o depozita si
pastra adecvat; de asemenea, alege un model cu o capacitate
proportionala cu cantitatea de paine consumata de familia ta. Ideal ar
fi sa alegi un model care are optiunea Delay, daca iti doresti ca
painea sa fie gata la cina sau sa fie proaspata la micul dejun; in
cazul in care doresti sa faci doar aluatul pentru pizza sau gogosi, de
exemplu, alege o masina care prepara aluatul insa nu il si coace.
Exista masini de facut paine care iti semnaleaza in momentul in care
trebuiesc adaugate ingrediente; mai mult decat atat, ar fi bine sa iti
alegi un model care poate pastra painea calda pana cand vei avea nevoie
de ea.
E bine de stiut ca , odata cu achizitionarea unei masini de facut
paine, cantitatea de paine consumata de catre familia ta, se va mari;
poti preveni acest lucru controland cantitatea de paine produsa precum
si consistenta ei.
Mai multe informatii despre masinile de facut paine gasesti pe Culinar.ro Forum in topicul special deschis Produse de Panificatie
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe