Nimic nu poate fi mai gustos si mai imbietor decat aroma de paine proaspata- mai ales atunci cand vine din bucataria proprie. Daca te tenteaza painea de casa, facuta cu mana ta, iti poti usura foarte mult munca: inceraca o masina de facut paine.
Asigura-te, mai intai, ca ai suficient spatiu pentru a o depozita si pastra adecvat; de asemenea, alege un model cu o capacitate proportionala cu cantitatea de paine consumata de familia ta. Ideal ar fi sa alegi un model care are optiunea Delay, daca iti doresti ca painea sa fie gata la cina sau sa fie proaspata la micul dejun; in cazul in care doresti sa faci doar aluatul pentru pizza sau gogosi, de exemplu, alege o masina care prepara aluatul insa nu il si coace.
Exista masini de facut paine care iti semnaleaza in momentul in care trebuiesc adaugate ingrediente; mai mult decat atat, ar fi bine sa iti alegi un model care poate pastra painea calda pana cand vei avea nevoie de ea.
E bine de stiut ca , odata cu achizitionarea unei masini de facut paine, cantitatea de paine consumata de catre familia ta, se va mari; poti preveni acest lucru controland cantitatea de paine produsa precum si consistenta ei.
Mai multe informatii despre masinile de facut paine gasesti pe Culinar.ro Forum in topicul special deschis Produse de Panificatie
Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereDin categoria rețetelor de post, dar și din categoria rețetelor cu leurdă, rețete de primăvară, azi am preparat...
Piure de cartofi cu spanac si leurdaSalata de cartofi noi cu dressing de iaurt și muștar este o combinație răcoritoare și gustoasă, perfectă pentru zilele...
Salata de cartofi noi cu dressing de iaurt si mustarO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Tapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaMâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăCurioasa din fire am vrut de ceva vreme sa incerc acest tip de ciocolata. Am gasit unt de cacao bio asa ca m-am pus pe...
Ciocolata raw
Comentarii