Intra in "Povestile bucatariei romanesti”, volumul 6

Vineri, 20 august, ai volumul sase din "Povestile bucatariei romanesti”. O editie completa, reasezata in pagina, innobilata si ilustrata cu fotografii ale preparatelor, poze etnografice si imagini inedite cu Radu Anton Roman. Pentru ca tu sa ai in biblioteca si in bucataria ta "Retete de Colectie”. O noua serie de carti exceptionale, marca Jurnalul Na]ional. "De la post la sarbatorile campenesti”. Adica: de la mesele cumpatate, temperate si restrictionate ale posturilor de peste an – fie ele mari (al Pastelui, al Craciunului), fie mai mici –, la iesirile gurmand-savuroase la iarba verde, unde, imprejurul gratarelor, refacem vremuri de haiducie culinara. Despre asta este vorba in volumul 6 din "Povestile gastronomiei romanesti”. Nu aveti decat sa alegeti reteta care se potriveste timpului din an si starii dv. de spirit si a` o gatiti. Sau puteti sa scrieti chiar dumneavoastra o reteta romaneasca mai putin cunoscuta, asa cum au facut si cititorii lui Radu Anton Roman, ale caror propuneri culinare le regasim intr-un capitol special din acest volum. Spor la scris! Spor la gatit!
Alte articole recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci