Este o perioada festiva si mesele noastre abunda de bunatati si preparate culinare speciale, iar daca de Craciun ai facut tot posibilul sa gatesti cele mai bune meniuri si de Revelion ai ramas in pana de idei, iatamai jos patru meniuri gustoase si variate pentru masa dintre ani! Este o perioada festiva si mesele noastre abunda de bunatati si preparate culinare speciale, iar daca de Craciun ai facut tot posibilul sa gatesti cele mai bune meniuri si de Revelion ai ramas in pana de idei, iata mai jos patru meniuri gustoase si variate pentru masa dintre ani!
Meniu de revelion varianta 1
Aperitive
Saltimbocca alla romana
Oua umplute cu ciuperci
Salata berlineza
Fel principal: Friptura cu sos alb si sfecla rosie caramelizata
Desert: Tort Diplomat
Meniu de revelion varianta 2
Aperitive
Rulada aperitiv Aurica
Tarte cu rosii si mozzarella
Salata cu peste afumat
Fel principal: Friptura de iepure sote vanatoresc
Desert: Tort Palermo
Meniu de revelion varianta 3
Aperitive
Rulada de pui cu ciuperci si kaiser
Tartine cu crema de somon fumé
Salata greceasca
Fel principal: Friptura de miel coroana
Desert: Tort cu kiwi
Meniu de revelion varianta 4
Aperitive
Ficatei de pui cu slaninuta
Cosulete cu salata de vinete
Salata mexicana
Fel principal: Friptura mexicana din pulpa de porc tocata cu piper, ceapa verde si rosii "Ropa Vieja"
Desert: Tort cu banane si fursecuri Teodora Gavrilut

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii