"Sărbătorește așa cum inima-ți poftește" este deviza oricărei gospodine care pregătește bucate pentru o masă festivă. Motivele de sărbătoare sunt mult așteptate de fiecare dată. Masa plină cu preparate culinare pregătite cu atenție, voie bună și mulți prieteni în jurul mesei constituie un tablou bine conturat în tradiția românească, un tablou pe care gospodinele îl pregătesc cu mult timp înainte. De la platourile cu aperitive și până la mult așteptatul desert, fiecare fel de mâncare este pregătit cu atenție, alegând cele mai bune ingrediente de fiecare dată. Nimic nu este lăsat la voia intâmplării! Toamna culegem roadele muncii de peste an. Tot ea ne oferă ingrediente pline de culoare și savoare, mângăiate de-a lungul verii de razele calde ale soarelui, ingrediente perfecte pentru o masă de sărbătoare. Este bine cunoscut faptul că dragostea și bucuria de a găti pentru cei dragi sunt ingredientele secrete care dau savoare unei mese în familie. Și încă ceva ... condimentele!
De 40 de ani, Delikat este alături de români la fiecare ocazie festivă. Este mereu pe mesele lor de sărbătoare, dând gust și savoare preparatelor culinare. Pentru a le da un gust desăvârșit, Delikat ne stă la dispoziție cu două variante de baze pentru mâncăruri : Delikat Gaina si Delikat Legume. Produsele Delikat conțin legume, verdețuri și condimente atent selecționate, uscate natural și amestecate în proporții corecte. Sunt perfecte dacă doriți să pregătiți o mâncare mai deosebită, poate niște prepelițe cu bacon la cuptor, sau o mâncare tradițională nelipsită de pe mesele românilor: delicioasele sarmalute. Puteți alege între Delikat Barbeque Porc, Delikat Barbeque Pui, Delikat condimente pentru Pui. Pentru un bors de peste sau pentru o ciorba de pui a la grec, aveti la dispozitie Delikat Borș Original, Delikat Borș Legume, Delikat Borș Verdețuri sau Delikat Borș cu Smântână. Cu ocazia aniversării celor 40 de ani de cand au fost alături de milioane de români, produsele Delikat au îmbrăcat straie festive, printr-un ambalaj special decorat cu brâu de sărbătoare. Povestea brâului își are originea în horă, dansul românesc ce semnifică ideea de sărbătoare, și a fost creat de Anca Dragu, designer și specialist în pictură pe porțelan. “Simbolurile ce aparţin portului si tradiţiilor româneşti au o semnificaţie aparte pentru fiecare dintre noi, le putem oferi noi valenţe contemporane pentru a le transmite mai departe”. Si asta nu e tot! "Sarbatoreste asa cum inima-ti pofteste!", campania ce aniversează 40 de ani de Delikat lângă gospodinele din România, ne aduce și o competitie cu premii. Pentru a câștiga, trebuie să înscrii codul de pe spatele produselor cu ambalaj promoțional Delikat pe www.retetaperfecta.ro/delikat sau prin sms la 1772. Fiecare al 40-lea cod care intră în promoție aduce posesorului două suporturi individuale de farfurii, decorate cu brâul de sărbătoare, și, de asemenea, șansa de a câștiga prin tragere la sorți marele premiu, 40.000 lei. Mai mult, cumpărătorii pot câștiga, în magazin, premii pe loc, dar și 40 de aragaze Arctic, prin tragere la sorți.
* calcul realizat pe baza datelor Nielsen prin studiul Retail Audit, categoria baza pentru mancaruri si bors, valoare vanzari si volum pentru perioada Augu 2013- Julie 2014 Total Romania (Copyright © 2014, The Nielsen Company)
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii