Targul de produse si obiceiuri traditionale bihorene revine la Oradea

De vineri pana duminica, la ERA Shopping Park vor fi prezenti producatori locali care vor oferi produse traditionale, iar sambata toti oradenii se vor putea bucura de spectacolul oferit de Ansamblul Crisana. Nici acest week-end nu este lipsit de premii si surprize, caci cei mai vrednici 300 de vizitatori vor primi gratis cate un cozonac delicios.
Vineri, sambata si duminica cei ce vor vizita targul vor putea gusta si cumpara tot soiul de bunatati: miere de albine, polen si propolis, telemea si cascaval de oaie si capra, smantana, unt si branza proaspata de vaci, gemuri, dulceturi si compoturi de casa, carnati si alte afumaturi, precum si muraturi si diferite tipuri de zacusca. In plus, viztatorii vor putea gusta si achizitiona mai multe tipuri de vin rosu si alb, palinca si vinars. De aceasta data, numarul expozantilor a crescut, ca si consecinta a impresiilor pozitive primite de la prima editie atat de la vizitatori, cat si de la expozantii participanti.
De retinut ca de vineri si pana duminica, primii 100 de vizitatori ai targului vor primi zilnic un cozonac cald si delicios gratuit.
Targul de produse si obiceiuri traditionale bihorene se afla deja la cea de-a doua editie si va dobandi un caracter semi permanent, el urmand a fi organizat o data la doua saptamani pentru a le oferi tuturor oradenilor posibilitatea de a gasi produse proaspete si naturale si de a se distra autentic romaneste. Prima editie a targului a reunit la ERA Shopping Park aproape 20 de expozanti, producatori si comercianti de produse naturale din zona Oradiei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Coulis de capsuni

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Coulis de capsuni
Negresa cu capsuni si menta

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Negresa cu capsuni si menta
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Cele mai apreciate rețete
Cartofi, carnati si fleica la cuptor
1
Mancaruri cu carne

Cartofi, carnati si fleica la cuptor

Nu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...

Cartofi, carnati si fleica la cuptor
Cuib de viespe cu nuca si miere de albine
2
Preparate cu miere

Cuib de viespe cu nuca si miere de albine

Prajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de: 10...

Cuib de viespe cu nuca si miere de albine
Bezele simple si rapide
3
Spume

Bezele simple si rapide

Pentru bezele simple se bat albusurile intr-un cazanel sau intr-o oala, pe marginea masinii, se amesteca cu zaharul vanilat...

Bezele simple si rapide
Parteneri
Somon la cuptor cu garnitura de sos de lamaie cu capere
Bucataras.RO

Somon la cuptor cu garnitura de sos de lamaie cu capere

Somonul la cuptor este una din mancarurile noastre favorite. Alaturi de sos de lamaie cu capere e o delicatesa; cand am avut...

Somon la cuptor cu garnitura de sos de lamaie cu capere
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Prajitura Kiss cu spuma de capsuni
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent. citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!