Masa de Pasti - o mica gradina de flori

(0)
admin postat de


Cum putem aseza pe masa farfurii, pahare si cutite intr-un mod special? Cat de des v-ati pus aceasta intrebare? Nici o problema. Va putem ajuta cu o idee simpla si ieftina, de exemplu masa de Pasti.

Pentru masa de Pasti (aceasta idee este buna pentru orice ocazie de primavara), puteti realiza o mica gradina de flori. In centrul mesei asezati o vaza mare cu flori de primavara proaspete si viu colorate cu oua incondeiate in mijlocul florilor, amintindu-va de cantecul maiastrul al pasarilor. Asezati cateva oua si pe masa, nu multe pentru a nu se aglomera prea mult. In plus, plantati aceste flori in gradina pentru a va incanta privirea de-alungul anului (daca acest lucru este posibil). A doua oara, invitatii vor remarca cu siguranta aceasta schimbare.

Puneti flori de aceeasi culoare cu cutitele in interiorul servetelelor si asezati-le pe farfurii. Este o primire calduroasa si prieteneasca. Cadoul pentru invitati va sta alaturi de flori in servetele. Schimbati florile, daca e necesar, astfel sa fie asortate cu nuanta cadoului. Folosi o fata de masa in culoarea predominanta.
Alte articole cu:
oua incondeiate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite