CASTIGATORII CONCURSULUI - 4 noiemmbrie 2016
Concursul nostru cu dulciuri aromate de toamna s-a incheiat si si-a desemnat castigatorii. Iata retetele premiate:
PREMIUL 1: Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramel - simona72
PREMIUL 2: Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui - Rocsita
PREMIUL 3: Tarta cu gutui - andraconstantinescu
Felicitari!
-----------------------------------------
Dragi prieteni ai Culinar.ro,
Dupa ce ne-ati dovedit cat sunteti de harnici si ne-ati facut martorii umplerii pana la refuz a camarilor cu borcanele pentru la iarna, a venit vremea unui nou concurs cu tematica autumnala.
De data asta avem o tema dulce si ademenitoare: Deserturi aromate de toamna. Deliciile acestui sezon sunt prajiturile de tot felul cu mere, nuci, prune, struguri sau dovleac, dar suntem siguri ca voi pregatiti in aceasta perioada o multitudine de retete iscusite cu ingrediente la care poate nici nu ne-am gasit.
Va invitam cu drag ca, in perioada 10 octombrie - 1 noiembrie, sa inscrieti in contul vostru din site-ul Culinar.ro cel putin o reteta de dulciuri de toamna.
Cele mai apreciate retete de dulciuri de toamna ale unui utilizator vor fi rasplatite cu premii minunate, ajutoare de nadejde in bucatarie.
PREMIUL 1 - Blender vertical cu accesorii de tocare si mixare Breville
Premiul 2 - Panini Maker Breville
Premiul 3 - Tava briose 35 x 27 cm - KitchenCraft Kitchen Craft
Conditii de participare la concurs:
- respectarea temei; inscrierea a cel putin o reteta de dulciuri specifice anotimpului toamna (participa la concurs toti utilizatorii care inscriu una sau mai multe retete pe tema data)
- ilustrarea retetei cu cel putin o fotografie
Desemnarea castigatorilor se va realiza atat in functie de numarul de aprecieri pe care retetele propuse le vor atrage din partea publicului (numarul de like-uri va avea o pondere de 50% in desemnarea castigatorilor), cat si prin jurizare de catre echipa Culinar.ro (punctajul oferit de juriu va avea de asemenea o pondere de 50% in clasamentul retetelor castigatoare).
Criteriile de jurizare vor fi: explicarea pas cu pas a pregatirii retetelor, aspectul preparatelor, imbinarea ingredientelor.
Castigatorii vor fi anuntati pe 4 noiembrie 2016. Mult succes!
Asteptam cu drag retetele voastre si va uram mult succes!
****************************************************
Pasii sunt:
1. va autentificati in contul de utilizator Culinar.ro
2. accesati sectiunea "Retete culinare"
3. apasati butonul " Adauga reteta"
4. completati campurile formularului de reteta
5. apasati butonul "Salveaza reteta"
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAstazi am pregatit o reteta super simpla de placinte pufoase la tigaie, cu umplutura delicioasa de telemea, branza de burduf...
Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burdufPentru ca avem la tara un gutui ce ne rasfata an de an cu gutui mari si frumoase, zilele trecute am pregatit acest gustos si...
Gem de gutui cu vanilie si scortisoaraIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii