CASTIGATORII CONCURSULUI - 4 noiemmbrie 2016
Concursul nostru cu dulciuri aromate de toamna s-a incheiat si si-a desemnat castigatorii. Iata retetele premiate:
PREMIUL 1: Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramel - simona72
PREMIUL 2: Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui - Rocsita
PREMIUL 3: Tarta cu gutui - andraconstantinescu
Felicitari!
-----------------------------------------
Dragi prieteni ai Culinar.ro,
Dupa ce ne-ati dovedit cat sunteti de harnici si ne-ati facut martorii umplerii pana la refuz a camarilor cu borcanele pentru la iarna, a venit vremea unui nou concurs cu tematica autumnala.
De data asta avem o tema dulce si ademenitoare: Deserturi aromate de toamna. Deliciile acestui sezon sunt prajiturile de tot felul cu mere, nuci, prune, struguri sau dovleac, dar suntem siguri ca voi pregatiti in aceasta perioada o multitudine de retete iscusite cu ingrediente la care poate nici nu ne-am gasit.
Va invitam cu drag ca, in perioada 10 octombrie - 1 noiembrie, sa inscrieti in contul vostru din site-ul Culinar.ro cel putin o reteta de dulciuri de toamna.
Cele mai apreciate retete de dulciuri de toamna ale unui utilizator vor fi rasplatite cu premii minunate, ajutoare de nadejde in bucatarie.
PREMIUL 1 - Blender vertical cu accesorii de tocare si mixare Breville
Premiul 2 - Panini Maker Breville
Premiul 3 - Tava briose 35 x 27 cm - KitchenCraft Kitchen Craft
Conditii de participare la concurs:
- respectarea temei; inscrierea a cel putin o reteta de dulciuri specifice anotimpului toamna (participa la concurs toti utilizatorii care inscriu una sau mai multe retete pe tema data)
- ilustrarea retetei cu cel putin o fotografie
Desemnarea castigatorilor se va realiza atat in functie de numarul de aprecieri pe care retetele propuse le vor atrage din partea publicului (numarul de like-uri va avea o pondere de 50% in desemnarea castigatorilor), cat si prin jurizare de catre echipa Culinar.ro (punctajul oferit de juriu va avea de asemenea o pondere de 50% in clasamentul retetelor castigatoare).
Criteriile de jurizare vor fi: explicarea pas cu pas a pregatirii retetelor, aspectul preparatelor, imbinarea ingredientelor.
Castigatorii vor fi anuntati pe 4 noiembrie 2016. Mult succes!
Asteptam cu drag retetele voastre si va uram mult succes!
****************************************************
Pasii sunt:
1. va autentificati in contul de utilizator Culinar.ro
2. accesati sectiunea "Retete culinare"
3. apasati butonul " Adauga reteta"
4. completati campurile formularului de reteta
5. apasati butonul "Salveaza reteta"
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaToba de porc este o reteta romaneasca ce se pregateste la taierea porcului sau la Ignat. Reteta de toba de porc poate fi...
Toba de porcPentru sarlota cu fructe de sezon se amesteca iaurtul cu fructele, daca sunt mici raman intregi, daca sunt mari se taie in...
Sarlota cu fructe de sezonPunch cu soc si gin – ideal atunci cand dai o petrecere acasa si vrei sa iti intampini invitatii cu ceva bun de baut
Punch cu soc si ginSe topeste intr-o oala curata pe foc mic zahar cu apa. Se adauga romul, cognacul, iar cand e gata sa clocoteasca, laptele...
Punch cu lapteUn blat din biscuiti, un blat pufos si aroma delicata, toate intr-o prajitura foarte simplu de preparat!
Prajitura cu glazura de zmeuraInainte de Craciun, mi-a aratat cineva aceasta reteta pe un site unguresc, receptneked.hu, zicand ca vrea sa le incerce. Si...
Reteta de saratele cu cascavalIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii