CASTIGATORII CONCURSULUI - 4 noiemmbrie 2016
Concursul nostru cu dulciuri aromate de toamna s-a incheiat si si-a desemnat castigatorii. Iata retetele premiate:
PREMIUL 1: Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramel - simona72
PREMIUL 2: Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui - Rocsita
PREMIUL 3: Tarta cu gutui - andraconstantinescu
Felicitari!
-----------------------------------------
Dragi prieteni ai Culinar.ro,
Dupa ce ne-ati dovedit cat sunteti de harnici si ne-ati facut martorii umplerii pana la refuz a camarilor cu borcanele pentru la iarna, a venit vremea unui nou concurs cu tematica autumnala.
De data asta avem o tema dulce si ademenitoare: Deserturi aromate de toamna. Deliciile acestui sezon sunt prajiturile de tot felul cu mere, nuci, prune, struguri sau dovleac, dar suntem siguri ca voi pregatiti in aceasta perioada o multitudine de retete iscusite cu ingrediente la care poate nici nu ne-am gasit.
Va invitam cu drag ca, in perioada 10 octombrie - 1 noiembrie, sa inscrieti in contul vostru din site-ul Culinar.ro cel putin o reteta de dulciuri de toamna.
Cele mai apreciate retete de dulciuri de toamna ale unui utilizator vor fi rasplatite cu premii minunate, ajutoare de nadejde in bucatarie.
PREMIUL 1 - Blender vertical cu accesorii de tocare si mixare Breville
Premiul 2 - Panini Maker Breville
Premiul 3 - Tava briose 35 x 27 cm - KitchenCraft Kitchen Craft
Conditii de participare la concurs:
- respectarea temei; inscrierea a cel putin o reteta de dulciuri specifice anotimpului toamna (participa la concurs toti utilizatorii care inscriu una sau mai multe retete pe tema data)
- ilustrarea retetei cu cel putin o fotografie
Desemnarea castigatorilor se va realiza atat in functie de numarul de aprecieri pe care retetele propuse le vor atrage din partea publicului (numarul de like-uri va avea o pondere de 50% in desemnarea castigatorilor), cat si prin jurizare de catre echipa Culinar.ro (punctajul oferit de juriu va avea de asemenea o pondere de 50% in clasamentul retetelor castigatoare).
Criteriile de jurizare vor fi: explicarea pas cu pas a pregatirii retetelor, aspectul preparatelor, imbinarea ingredientelor.
Castigatorii vor fi anuntati pe 4 noiembrie 2016. Mult succes!
Asteptam cu drag retetele voastre si va uram mult succes!
****************************************************
Pasii sunt:
1. va autentificati in contul de utilizator Culinar.ro
2. accesati sectiunea "Retete culinare"
3. apasati butonul " Adauga reteta"
4. completati campurile formularului de reteta
5. apasati butonul "Salveaza reteta"
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii