Bucataria marocana

(0)
admin postat de
Cum s-a format bucataria marocana

De-a lungul secolelor, invadatorii si comerciantii au traversat muntii acestei tari. Europeni, arabi si africani, toti au influentat gastronomia Marocului, punandu-si marca asupra culturii indigene nomade si ajutand la crearea unei bucatarii festive si condimentate.

Gustul placut al prospetimii

Rauri de munte si ploi bogate iriga vaile scaldate de soare si campurile cu legume si cereale insetate. In Maroc exista piete in aer liber incarcate de bogatia produselor proaspete si aromate!


Produsul traditional
  Daca mergi  in Maroc, trebuie neaparat sa gusti couscous, preparat aici. Marocanii folosesc paste mici semolina (din gris) combinate cu sofran, condimente, nuci si stafide si servite cu tocanite savuroase.

Alte specialitati marocane sunt bucatile de carne condimentate puternic si mielul prajit.

 Orice bucate ai alege, Marocul este o incantare pentru simturi...
  Alte articole recomandate: Maroc iti ofera ofera mister si mese copioaseMese bogate marocane



Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite