Bucataria marocana

(0)
admin postat de
Cum s-a format bucataria marocana

De-a lungul secolelor, invadatorii si comerciantii au traversat muntii acestei tari. Europeni, arabi si africani, toti au influentat gastronomia Marocului, punandu-si marca asupra culturii indigene nomade si ajutand la crearea unei bucatarii festive si condimentate.

Gustul placut al prospetimii

Rauri de munte si ploi bogate iriga vaile scaldate de soare si campurile cu legume si cereale insetate. In Maroc exista piete in aer liber incarcate de bogatia produselor proaspete si aromate!


Produsul traditional
  Daca mergi  in Maroc, trebuie neaparat sa gusti couscous, preparat aici. Marocanii folosesc paste mici semolina (din gris) combinate cu sofran, condimente, nuci si stafide si servite cu tocanite savuroase.

Alte specialitati marocane sunt bucatile de carne condimentate puternic si mielul prajit.

 Orice bucate ai alege, Marocul este o incantare pentru simturi...
  Alte articole recomandate: Maroc iti ofera ofera mister si mese copioaseMese bogate marocane



Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.