Cocktail-uri aromate pentru masa de Craciun!

Astfel, uita de ciocolata fierbinte si prepara pentru tine si iubitul tau o bautura savuroasa, care te va indemna la leneveala si dragoste...

Whiskey Mac

Este o bautura tare, care se recomnada a fi servita calda, intr-un pahar mare de vin! Ingrediente: whisky sau scotch, vin rosu si ghimbir. Se amesteca bauturile in proportii egale si se adauga ghimbirul ca si condiment. Vinul il puteti fierbe in prealabil, dar fara piper, scortisoara sau zahar.

Amber Nectar

Se serveste cald, dupa masa, alaturi de o placinta cu mere. Ingrediente: un cub de zahar (brun) inmuiat in whisky, 100 ml lichior de piersici, sirop de artar si sampanie. Lichiorul se incalzeste deasupra unui vas cu apa, iar ingredientele se amesteca bine, pana la topirea zaharului.

Boiler Maker

O bautura tare, pentru iubitorii de bere! Ingrediente: 50 ml Bourbon sau whiskey foarte fierbinte amestecat cu o halba de bere neagra. Poti folosi si tequila sau votca!

Cider Cup

Cidrul este foarte popular peste tot in lume si il poti consuma cald sau rece. Ingrediente: lichior de portocale (30 ml), rachiu de mere (50 ml) si vin alb. Se poate folsi si vinul de mere!

Amaretto Sour

O bautura amaruie, perfecta pentru cei care iubesc gustul lichiorului Amaretto! Ingrediente: 50 ml Amaretto, suc proaspat de lamaie, putin sirop de ciocolata, o lingurita de albus de ou. Se amesteca toate ingredientele pana obtii o bautura foarte spumoasa.

The Corpse Reviver

O bautura sofisticata, atat datorita ingredientelor, cat si gustului unic, extrem de savuros. Ingrediente: 50 ml gin, 50 ml vin alb, 50 ml Cointreau, suc de lamaie si o picatura de absinth sau tequila. Gin-ul se incalzeste sau se flambeaza in prealabil!

The Sandbagger

Un cocktail plin de culoare! Ingrediente: o pruna foarte coapta, fara coaja, 1/2 de pahar de vin alb, 50 ml de tuica de prune, 1/2 lingurita de zahar, cateva bucatele de piersici din compot sau dulceata. |

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob usor de pui

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Drob usor de pui
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Briose cu afine
2
Retete culinare

Briose cu afine

Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...

Briose cu afine
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)
3
Cozonac

Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)

Pentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.

Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)
Tarta cu mere si scortisoara
4
Tarte

Tarta cu mere si scortisoara

Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...

Tarta cu mere si scortisoara
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
5
Budinci

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata

a) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
Parteneri
Desert prajitura de joi a Octaviei
Bucataras.RO

Desert prajitura de joi a Octaviei

O  reteta veche, dar delicioasa. Daca v-a ramas cozonac pe care nu il mai mananca nimeni il puteti transforma intr-o...

Desert prajitura de joi a Octaviei
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Altfel de Cozonac cu Nuca
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola