Astfel, uita de ciocolata fierbinte si prepara pentru tine si iubitul tau o bautura savuroasa, care te va indemna la leneveala si dragoste...
Whiskey Mac
Este o bautura tare, care se recomnada a fi servita calda, intr-un pahar mare de vin! Ingrediente: whisky sau scotch, vin rosu si ghimbir. Se amesteca bauturile in proportii egale si se adauga ghimbirul ca si condiment. Vinul il puteti fierbe in prealabil, dar fara piper, scortisoara sau zahar.
Amber Nectar
Se serveste cald, dupa masa, alaturi de o placinta cu mere. Ingrediente: un cub de zahar (brun) inmuiat in whisky, 100 ml lichior de piersici, sirop de artar si sampanie. Lichiorul se incalzeste deasupra unui vas cu apa, iar ingredientele se amesteca bine, pana la topirea zaharului.
Boiler Maker
O bautura tare, pentru iubitorii de bere! Ingrediente: 50 ml Bourbon sau whiskey foarte fierbinte amestecat cu o halba de bere neagra. Poti folosi si tequila sau votca!
Cider Cup
Cidrul este foarte popular peste tot in lume si il poti consuma cald sau rece. Ingrediente: lichior de portocale (30 ml), rachiu de mere (50 ml) si vin alb. Se poate folsi si vinul de mere!
Amaretto Sour
O bautura amaruie, perfecta pentru cei care iubesc gustul lichiorului Amaretto! Ingrediente: 50 ml Amaretto, suc proaspat de lamaie, putin sirop de ciocolata, o lingurita de albus de ou. Se amesteca toate ingredientele pana obtii o bautura foarte spumoasa.
The Corpse Reviver
O bautura sofisticata, atat datorita ingredientelor, cat si gustului unic, extrem de savuros. Ingrediente: 50 ml gin, 50 ml vin alb, 50 ml Cointreau, suc de lamaie si o picatura de absinth sau tequila. Gin-ul se incalzeste sau se flambeaza in prealabil!
The Sandbagger
Un cocktail plin de culoare! Ingrediente: o pruna foarte coapta, fara coaja, 1/2 de pahar de vin alb, 50 ml de tuica de prune, 1/2 lingurita de zahar, cateva bucatele de piersici din compot sau dulceata. |
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataO reteta veche, dar delicioasa. Daca v-a ramas cozonac pe care nu il mai mananca nimeni il puteti transforma intr-o...
Desert prajitura de joi a OctavieiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii